side_banner1

I 2024, når vi går inn i det nye året, vil selskapet vårt fortsette å jobbe hardt for å gi deg bedre tjenester.

I 2024, når vi går inn i det nye året, vil selskapet vårt fortsette å jobbe hardt for å gi deg bedre tjenester.Ningbo Yinzhou Shigao Sports Goods Co., Ltd. er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og eksport av ulike sportsutstyr, som spesialiserer seg på å tilpasse ulike typer fotballserier, volleyballserier, amerikansk fotball, basketball, fotball og relatert tilbehør som pumper, nåler , og garn.Vårt firma har oppnådd SGS-, ISO9001- og SEDEX-sertifiseringer, noe som sikrer den utmerkede kvaliteten og påliteligheten til produktene våre.

Vi forstår at hver kunde kan ha spesifikke krav når de bestiller treningsutstyr.Derfor stiller vi følgende spørsmål:

Hvilket materiale vil du ha?

Hvilken størrelse trenger du?

Hva er etterspørselsmengden din?

Har du noen spesifikke krav, for eksempel en logo?

Trenger du at vi gir deg et tilbud inkludert fraktkostnader?Hvis ja, vennligst fortell oss navnet på destinasjonshavnen din?

Ved å stille disse spørsmålene sikrer vi at vi kan møte dine eksakte behov og gi deg den mest nøyaktige og effektive tjenesten som mulig.

Våre produkter har fotballer av beste praksis og fotballer av høyeste kvalitet, designet for å møte de profesjonelle standardene til sportsindustrien.Enten du er et idrettslag, skole, sportsklubb, distributør eller forhandler, kan vi møte dine spesifikke krav og gi deg høykvalitetsprodukter som oppfyller dine standarder.

Vi er forpliktet til kvalitet og kundetilfredshet, og du kan stole på at når du velger våre produkter, velger du det beste produktet for dine atletiske behov.Vi ser frem til å betjene deg i 2024 og fremover, og vi er forpliktet til å fortsette å forbedre og utvide våre produkter og tjenester for å møte dine skiftende behov.Takk for at du valgte Ningbo Yinzhou Shigao Sports Goods Co., Ltd.

asd

Innleggstid: Jan-03-2024
Melde deg på